Добре дошли в нашия магазин!
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG

Количка

0 артикула
Валута:BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език: BG
  • Меню

Категории

    

    

    

    

Начало Марки

Марки

«1»

TFA Dostmann Ltd - Германия

Иновативни и успешни разработки повече от 50 години.
TFA - Ние Винаги се разрастваме.
Всичко започва с фабрика за технически приспособления, наречена TFA, създадена от Хеинз Достман - Германия през ноември 1964г. Първоначално младата компания е фокусирана в производството на добре познатите Максимум-Минимум Термометри. Тези термометри определят най-високата и най-ниска температура в продължение на период от време определен от последното му нулиране. TFA започва само с 6 работника. След това се налага компанията да сменя своето местоположение няколко пъти, и през 1966г. е построена първата сграда на компанията на сегашното си място. През следващите години следва устойчиво разширяване на продуктовата гама като в производството са добавени барометри, хидрометри и компаси. Многобройните патенти и успешни идеи дават на компанията сигурен и постоянен растеж.
Днес TFA Dostmann Ltd. е едно от най-конкурентните предприятия за барометри и термометри предлагащо към днешна дата над 800 продукта. Разполага с 11000кв.м. офис, производствени и складови площи. Работещите в дружеството 110 работника изпълняват повече от 50000 поръчки на година и близо 7 милиона продукта се изпращат на клиентите от 65 страни.

 

ПЪЛНИЯТ КАТАЛОГ ЗА СЕЗОН 2023-2024 МОЖЕ ДА ПРЕГЛЕДАТЕ ОТ ТУК:

 

 

517
продукти

Pest-X-Repel - България

Електронните уреди за борба с неприятели Pest-X-Repel са разработени и се произвеждат в България от 1996 г. Те са ефективно средство за борба с мишки, плъхове, подземни гризачи, вредни птици и диви животни. Уредите Pest-X-Repel са алтернатива на пестицидите и механичните средства. Те са екологично чисти, не умъртвяват животните, а само ги прогонват от избраните от Вас площи.
Всички уреди са изпитани в акредитирани лаборатории и са сертифицирани в съответствие с изискванията на Европейски директиви D73/23/CEE и D89/336/CEE. Уредите Pest-X-Repel отговарят на изискванията на Европейското законодателство за СЕ маркировка на електронни уреди.

http://www.microsys.bg

15
продукти

BROS - Полша

От 20 години продуктите на BROS защитават помещениета и нашето най-близко околно пространство от малките неканени гости - насекоми и гризачи. Основно и преоритетно внимание се обръща на това, всички продукти да бъдат много ефективни. Всички продукти са минали тестове в лаборатории и опити в естествена среда и затова сме сигурни, че предаваме във Вашите ръце продукт с най-високо качество.
BIOPON - предлагаме Ви също така и широка и добре подбрана гама висококачествени торове за да Ви помогнем в грижите за всички домашни и градински растения.
Търговски опит и успех:
- 20 успешни години на пазара
- над 300 продукта с най-високо качество
- утвърден лидер на пазара в Полша
- най-широк асортимент продукти против насекоми
Професионален производител:
- съвременни технологични линии, отговарящи на всички изискванията за качество и защита на околната среда
- модерна лаборатория, оборудвана с апаратура от висок клас
- ефективна логистика на реализиране на поръчки в рамките на 48 часа
- бърза реякция при рязко увеличаване на потреблението - много важно при сезонните артикули
- ISO 9001:2000

http://bros.pl/

152
продукти

SWISSINNO - Швейцария

Като млада и динамична фирма считаме за наш дълг да обогатим пазара с иновативни идеи, интересни продукти и отлично обслужване. Ние възнамеряваме да предложим това амбициозно предизвикателство на нашите клиенти. С нашите интердисциплинарни компетенции ние ще доставим продукти, отговарящи на стандартите за защита на околната среда и икономически атрактивни. Ще Ви предложим координирани маркетингови концепции, както и последователни и надеждни решения за логистика и услуги. Ние искаме да развълнуваме потребителите. В настоящия момент сме фокусирани върху разработването, дизайна, производството и дистрибуцията на продукти за градината и дома, предназначени европейския пазар.

http://www.swissinno.com

45
продукти

ZENNER-Водомери

Едноструен сух, ролков водомер с опция за импулсен изход - ZENNER
Той има много ниска стойност на задвижване, с възможност за хоризонтален и вертикален монтаж. Компактната форма на сухия броячен механизъм улеснява неговото монтиране и в трудни условия за монтаж. Неговият 8-ролков брояч гарантира отчитане на точни данни. За температури до 30°С се предлага модел за студена вода ETK-M. Алтернативно за температура до 90°С се предлага варианта за топла вода - ETW-M. 


 

4
продукти

PINGI, Холандия

ЦЕЛ
Pingi е марка създадена 2006 г. с основната цел да предостави на нашите клиенти най-иновативните обезвлажнителни и автокозметика.
Нашите продукти се продават по целия свят в над 20 страни. Това не би било възможно ако предлаганите продукти не са с най-доброто в качеството очаквано от клиентите.
ТЕХНОЛОГИЯ
Независимо дали имате проблем с влагата във вашия дом, кола или някъде другаде, ние можем да ви помогнем да го решите.Разгледайте и нашата гама от иновативни аксесоари за почистване на вашата кола.
Ние сме тук, за да ви помогнем.

http://pingi.com/

10
продукти

BONEGA - Чехия

Фирма "BONEGA" е основана през 1992 г. от Božena Janečková и инж. Roman Hudeček . Произходът на името: "BONEGA" идва от изкуствения международен език Есперанто. В този език , "bonega" означава "отличен" . "BONEGA" също е регистрирано като търговска марка през 2004 година. Компания ( включително складове и производство ) се намира в Sudoměřice nad Moravou , който е град на границата Словакия . Развитие: Компания е фокусирана в три направления- електрически инсталации и устройства , водомери и търговски складове . "BONEGA" развива собствена изследователска дейност , която носи нови уникални продукти и иновации всяка година. Успеха на "BONEGA" е доказан от няколкото награди от международни панаири . Подхода към клиентите е „Високо качество“ изразяващо се: - Всеки продукт е внимателно тестван . - Продуктите са с уникални и патентовани идеи , които повишават технически параметри и надеждност. - Използване на висококачествени материали и технологии - Използване на най-съвременни технологии. - Поддържане на висока гаранция - до 6 години.

0
продукти

SONOFF

SONOFF е основана от необходимоста да направим живота ви по-лесен, интелигентен и по-добър.

Имаме амбицията да проектираме и създадем най-иновативните интелигентни продукти по лесен и достъпен начин, включително Wi-Fi интелигентна превключватели, Wi-Fi интелигентни щепсели, Wi-Fi интелигентно осветление и други аксесоари, за да ви осигурят интелигентен дом.

 

 

39
продукти

Нови

Новини